PEP LEMON, EL FUTUR ÉS LOCAL!

Com-produim
Com molta gent a Mallorca, nolsaltres teníem un llimoner que cada any feia uns 100 kg de llimones, un excés de cítrics per a una sola família! Investigant què es podia fer amb tanta llimona vàrem arribar a la notícia de que a Mallorca hi ha una destria inmensa que, per raons de mercat, no s’arriba a aprofitar.

Era l’any 2012 i al nord d’Europa els refrescs locals amb marques indie començaven a ser tendència. Així, unint aquestes 2 idees va néixer Pep Lemon. Una marca de refescs local i, a més, 100% natural!!

Pep Lemon és un projecte col.laboratiu, convidant altres empreses de l’illa que aportàssin el seu coneixement i recursos.  Tothom és important i tothom hi guanya. Dins el projecte Pep Lemon hi formen part: Agroilla, amadip.esment, Carbónicas La Paduana, Comercial Bordoy.

Aquest projecte verifica dia a dia que un futur cada vegada més local i sostenible és possible.

COM PRODUÏM

  1. Agafam llimones i taronges de Mallorca, aquelles que per la seva forma o tamany no arriben al mercat.
  2. Les esprimim amb ajuda de persones amb discapacitat que tracten cada llimona amb tot el carinyo.
  3. Utilitzam l’última embotelladora independent de les Illes (Miracle! Existeix vida més enllà del turisme).
  4. Venem només a aquells llocs que entenen el projecte, que valoren un producte natural i que aposten pel que Pep Lemon representa.
  5. I dedicam el 5% de la producció a la cultura! (que també necessita una empempta…).

Finques

Totes les llimones i taronges que utilitzam provenen de finques situades a Mallorca: Hort de Son Vivot, Biniaco, Es Torrent, Son Ventura, Es Morer, La Font de la Vila, Son Galceran d’Esporles, Sa Valleta.

Els propietaris d’aquestes finques són socis d’Agroilla, una empresa ben arrelada a Mallorca i que ofereix tota la seva experiència en el camp mallorquí.

Puntualment, hem recollit cítrics a finques particulars que ja no s’exploten com antigament i on els arbres necessiten un poc d’atenció.

Cada Pep és diferent, perquè les llimones no són mai de la mateixa finca ni de la mateixa època de l’any…i aquest és un els nostres atractius!

nosaltres_finca
nosaltres_finca4
nosaltres_finca3
chica_limon