EnvaS.O.S

A Pep Lemon tenim la sort de tenir bons amics i col·laboradors amb qui encarar projectes comuns.

I tenim també la sort de poder tenir el suport d’institucions que recolzen aquests projectes comuns i ens ajuden a desenvolupar-los.

Aquest és el cas d’EnvaS.O.S, un projecte que posam en marxa amb Arquitectives i que té el suport d’EMAYA i Ecoembes, que han cregut en la nostra idea per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient el proper 5 de juny.

Campanya Dia Medi Ambient Palma

Què farem que els ha agradat tant?

Ens encanta que ens ho demaneu.

Farem una gran escultura d’ampolles PET.

I d’on treurem les ampolles?

De diferents escoles col·laboradores que habitualment tenen contacte amb EMAYA. Seran els infants els que faran una recollida neta d’envasos PET, que són els envasos plàstics més sostenibles: ocupen molt poc espai quan estan buits i són completament reciclables.

Amb aquests envaS.O.S. els companys d’Arquitectives faran una escultura a la Plaça de Santa Pagesa (gràcies també a l’associació de veïns XXXXX per col·laborar amb nosaltres!).

Celebrarem el Dia Mundial del Medi Ambient amb una gran escultura de material reciclable i que haurem obtingut mitjançant una recollida neta gràcies als infants

A la pàgina de facebook de l’event trobaras informació actualitzada de la iniciativa. I ens encantarà que aportis el teu parer, el teu dubte, la teva experiència… Tots enriquim el projecte!

Estarem pendent del hastag #EnvasosPET a facebook, twitter i instagram.

Què, ens ajudes?

 

 

Pep Lemon, 12/04/2016