Les diferències entre PEP i PEPSI

A punt de conèixer la sentència de l’absurd conflicte PEPSI vs. PEP ! Seran aquests els darrers dies d’en Pep, o podrem celebrar la victòria de David contra Goliat?

Volem mantenir el nom PEP, per molt que una multinacional es senti propietària. El pròxim 27 de setembre els jutges es seuen a deliberar, per saber si un consumidor mitjà pot confondre les dues marques, així que començam el compte enrera. Aquí us explicam les diferències entre PEP i PEPSI:

peplemon1

3 Raons per les quals el tamany, en realitat, no importa (segons Cosmopolitan):
1. No hi ha co-relació entre tamany i plaer. En Pep disfruta de la vida mediterranea…i qui no?
2. No importa tant el tamany com la proporció. Les botelles Pep són petites, però contenen molt de suc natural, disfruta-ho
3. Més gran, menys flexible. Vertaderament, Pepsi ens fa mal, però més mal fa que la legislació dóni protecció al gran.

peplemon2

Beus llimonada o te menges l’envàs?
Entre una llimonada industrial i una Pep Lemon hi ha una diferència que vos interessa. T’has plantejat mai què val la pena pagar, si continent o contingut? I això que només comparam els costs directes sense tenir en compte altres “costs” com la emprempta CO2 o d’altres mediambientals per botelles PET.

peplemon3

Gràcies als creatius i publicistes Sergio Rodriguez, Fede Ruiz i Pablo Martín per tan valuosos peritatges.

 

Darrera d’en Pep…2 anys i mig de feina + de 360.000 botelles produïdes, + de 20 Tn de cítrics, + 50 llocs de feina tant directes com indirectes, + de 200 punts de venda repartits per tot Mallorca, suport a la cultura, suport al producte local…Pep Lemon és més que un refresc…

pep lemon, 22/09/2016