Pep Lemon ha anunciat avui que recorrerà la sentència del TSJIB.

Pep Lemon ha anunciat avui en roda de premsa que recorrerà la sentència del TSJIB ja que creu que el tribunal no ha entrat en el fons de la qüestió.

1.No importa tant perdre sinó com!
Tant l’Advocada de l’Estat com Pep Lemon estem d’acord que entre Pep i Pepsi existeix una diferència La discrepància és si aquesta diferència és suficient per distingir ambdues marques. En canvi el TSJIB ha obviat el fons de la qüestió, dient que no existeix diferència entre Pep i Pepsi (perquè segons el tribunal Pep i Pepsi es pronuncia igual en català).
Nicolau Dols, catedràtic de la UIB, diu que aquesta afirmació és falsa.
Aquesta falta d’argumentació del Tribunal, ens obliga a recórrer la sentència davant el Suprem. Exigim una resposta!

2.No és el mateix!
Una llimonada, feta amb llimones de Mallorca, que són treballades artesanalment per Amadip i distribuïda de forma local, no és el mateix que un refresc, que el seu concentrar és fabricat a Cork (Irlanda) i distribuït per tot el món.
No és el mateix. Algú diu que un Seta 66 i un Mercedes són el mateix? Nosaltres creiem que no.

3.El consumidor mitjà no és idiota.
L’escenari: Un consumidor entra a una botiga. Es confon i compra una Pep Lemon en lloc d’una Pepsi.
És aquest un escenari minímament probable? Nosaltres pensam que NO.
El consumidor a l’era d’internet és minímament perspicaç i informat. Aquesta és la definició oficial del consumidor mitjà. Nosaltres no creiem que el consumidor és idiota. El tribunal si?

4.Creiem en la convivència pacífica!
El nostre esperit sempre ha estat aquest. Duim 2 anys intentant arribar a un acord. La resposta sempre ha estat la mateixa: Retitau qualsevol producte que contingui el nom Pep del mercat. Agraïm a Pepsi que de moment no han donat cap passa hostil com mesures cautelars, però sabem que en algun moment cauràn. El desgast d’aquesta situació és insostenible!
I per això demanem a Pepsi que retiri la seva oposició presentada a la OEMP.

5. Demanem la vostra ajuda!
Una persona que fins aquest diumenge no hem conegut, ha montat un change.org de forma voluntària i sense cap ànim de lucre. Us demanem que recolzeu aquesta iniciativa. Si som suficients a lo millor Pepsi retira la seva oposició. Aquesta aptitut honrarà a la multinacional i mostraria el Goodwill d’una marca renombrada.
Si guanyam aquesta batalla, la victòria serà de tots!

pep lemon, 11/10/2016